. ili: Lucky Number
السلام عليكم و رحمة الله و بركاته

Saturday, May 14, 2011

Lucky Number

Jaja, see!

I scratch and win I saw...
SEVEN!

Why seven?
Why not four?
Or six?
;b

Number Seven;
Ili Shaheera.
Anything to ask? Click here!

11 comments:

cherryapplebaum said...

:DDDD 777777 cherries! ding ding lucky you!
you just won a topup that u just purchased! XD

Ili Shaheera said...

RM 5 only ;b 5 times of 7 ;b

cherryapplebaum said...

I "purposely" wrote 6x of 7 ehehe

Ili Shaheera said...

u r no. 6
ikr

cherryapplebaum said...

genius!

Yuki said...

i know why u get lucky number '7',cousee ur one of the friends of Yuki[Hiroyuki Kaname].Yuki is the number '7' of in his family generation.
sorry my english not as well.

Ili Shaheera said...

Yuki!!! Teeheehee...
It's okay. Everybody are still learning. So are you ( ;

Yuki said...

itoe~dh tgok yuki pnye blog x??

Ili Shaheera said...

Kali terakhir tak ingat bila... jap, jap, jap, nak tengok ni ( :

Yuki said...

itoe~bleh x anata ajar watashi mcm mna nk uat page bru dn hyperlink yg mcm anata pnyew blog ni??utk 'HOME',watashi dh adew~tp klu nk uat hiperlink dkt page bru & nk uat page bru mcm utk 'About Me' or lain2 tu plak mcm mnew nk uat?? klu anata bleh trgkn kt dlm nie commenkan kt watashi or anata wa tlis dlm blog anata spya watashi bleh bca article tu jka article tu anata mmrlukn gmbran@sbliknya.Jika ssh,sbtu nie anata wa free x??sbb,mggu dpan watashi plak knew g KL sbb adew sedre khwin.so klu watashi nk jmpew mggu dpn ssh skit tp klu lah mggu dpn anata wa cti pnjg,x pala klu watashi bleh g jmpew anata@mnta tlog anata ajrkan.

Ili Shaheera said...

Sabtu? Cun!