. ili: The Best Medicine.
السلام عليكم و رحمة الله و بركاته

Sunday, June 23, 2013

The Best Medicine.


I received love message twice.
Enough maxis! Lucky you gave me free sms last time, I'll show mercy this time.
Hmmm... "Love is the best medicine" ay?
You left me questioning "Love towards who!?"

If it's family love, I'm 100% agree.
Who are we without mother ♥
Father plays the role too, without him, we're still a soul with no body to live inside to.
Boys-girls love? *crunches the love pill!!!*
Guys, can't all of you just wait the true love and legally on the side of religion?

Semua tau kan couple tu haram... berkasih sayang dengan bukan mahram... huhu... tau la best. Hat mana tak boleh hat tu yang best kan. Tapi hat halal memang susah sikit, tapi berbaloi dengan usaha nak dapatkan benda halal tu. Dah la halal, dapat pahala In Shaa Allah.
Kalau nak teruskan couple tu, teruskanlah. Memang kita ni, manusia, sangat kuat nak hadapi semua azab yang menanti. Kuat sangat *letak tangan di bahu*

Kesimpulannya anak-anak, hidup ni kena pikiaq dosa pahala. Nak buat apa-apa pun kena pikiaq dosa pahala. Nak kentut pun kena pikiaq, takkan nak kentut betoi-betoi tang batang hidung orang kan. Kesian kawan, sesaklah nafas dia untuk beberapa saat. Kita mestilah cover line, kentut kat pokok kaaa... bermanfaat lagi tu. Depa kan suka tu semua. Haaa, oyak pasa ketut plop ke. HAHA!

Amirul dah buat keputusan yang terbaik. Tabik spring! Toing yoing yoing!

2 comments:

anis_zafirah said...

haha..bgus entry kali ni..ada unsur nasihat di sebalik jenaka...

ilishaheera said...

Hak hak...!